Heipparallaa!

Kesä tuli vauhdilla Helsinkiin ja samoin starttasi isolla kädellä kaikki treenaaminen! Ai miten kivaa! :)

Olemme löytäneet Uljaksen kans tästä meitä läheltä mukavat pellot, joilla saamme käydä jäljestelemässä. Jälki-koulutus on aloitettu alusta ja olen poistanut jäljeltä kaikki makupalat. Tämä tuntuu olevan Uljaksen jälki-koulutuksessa erinomainen valinta! Jälki on nyt siten kivalla mallilla että pojalla on intoa mennä pellolle ja nauttii selvästi työn teosta. Ja minä nautin siitä kun homma toimii. :) Toisin kuin esim. viime kesänä......

Muuten ollaan otettu ohjelmistoon jälleen suojelun lisäksi myös haku. Päästiin Uljaksen kanssa mukavaan ryhmään mukaan ja nyt treenikertoja taitaa olla tälle vuodelle noin viisi takana. 1,5-vuoden paussi lajista ei näy missään! Koira on intoa täynnä ja tekee hienosti hommia! Jopa niin hienosti että me menemme heti kokeeseen jahka viileämmät kelit ovat takuuvarmoja. Tämä tarkoittaa ajankohdallisesti syksyä. :)

Edelleen meidän treenejä eniten haittaava tekijä on lämpö. Uljas nuutuu nopeasti kuumassa. Ei sentään hyydy niin pahoin kuin aikaisemmin mutta on se semmoinen laama kuumalla että en sitä siinä tilassa kokeeseen vie! ...kun ei kerran ole pakko! :)

Palataan jälleen!