Allekirjoittanut on vähä laiskotellut blogin kans, semmosta säätämistä ollut nyt Hertan tultua et ei vaan oo aika riittänyt arkipäivinä mitään reeniä hommia raportoida. Sen kans ku käyt sen sata kertaa pihalla niin herkästi kaatuu sänkyyn jo klo 21 aikaan... Mut tosiaan, tottiksia ja puruja ollaan Lohjalla käyty ottaan. Puruja ollaan tehty enää vaan tyynyyn saalis-treeneillä ja nyt poika sitten onkin eilisten treenien jälkeen saanut jäähä ansaitulle tauolle. Tottiksissa ei oikein olla edistytty. Kotona kyllä iltaruuan kans ollaan menty etiäpäin mut samaa tekemisen meininkiä en oo saanut kentälle vietyä. Niskan Hanna tuossa tiistaina antoi hyviä vinkkejä mitä lähteä tekemään esim. seuruun kans, ja neuvosta aion ehottomasti vaarin ottaa. Nyt vaan täytyy tyytyä olkkari-treeneihin siihen saakka kunnes meikäläisen hipiä turtuu taas noihin sadan asteen pakkasiin. Ei vaan pysty toimiin ulkona juuri nyt, ku syväjäätyy tuonne ulos! Hrr!!!!

 

Huomenna sitten onkin Keijon läksärit. Harmi meidän kannalta, mutta varmasti kiva juttu Hannalle ja Keijolle! Mitenhän sitä oppii olemaan ku ei ajelekkaan kolmea kertaa viikkoon tuonne Lojoon?? Saa nähä, purenko jo ensi viikolla kynsinauhat rikki! Täytyy varmaan alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan uutta puru-porukkaa ja jos ryhmä löydetään, niin alkaa siellä sitten tottistelemaan. Puruhommia vois katsoa taas keväällä seuraavan kerran.

 

Toistaiseksi Uljas saa nyt keskittyä hienoiseen painon nousuun, jotta näyttely-rintamalla tulee arvosteluun lukemaan muutakin et too skinny! Pojalla alko melkonen massa-kausi keskiviikkona, ja kova tahtotila on saada viisi kiloa painoa ennen messaria. Saa nähä kuin käy, hyvin ainakin suuret ruokamäärät uppoaa pieneen mieheen!