Örks! Heräsin la-su välisenä yönä siihen viideltä et meillä haisi paska! Menin kylppäriin ja voi jeesus! Lattia ja seinät ja vesikuppi, kaikki kuorrutettu sillä ittellään... Tönin ja huusin Jussille et tulis kaveriksi siivous-talkoisiin mut ehän se herännyt... Ei muuta ku väline-varastoon ja siivous-hommiin. No, tätä ripsailua on nyt sit jatkunut ja tänään oli samanlainen tilanne odottamassa ku töistä kotiuduin. Ei kiva.

 

Mentiin tänään kuitenkin treenaileen. Tää ripsailu ku ei oo tohon pojan energia-tasoon vaikuttanut mitenkään. Otettiin sivulle siirtymisiä ja seuraamista. Siirtymät oli ihan jees, mitä nyt poika meinaa herkästi alkaa haukkuun jos en tarpeeksi nopeaa anna käskyä. Seuraamisen kans mietityttää semmonen, ku pallon kans ku seurautan niin Uljas lähtee leviään herkästi miten sattuu yrittäessään napsia palloa. Nakin kanshan tota ei ois ku sais sitä silleen imutettua, mut pallon kans minä en oikeen siinä onnistu. Any ideas?? Tehtiin myös maahan menoja toisella kierroksella ja jostain syystä ne ei oikeen ottanut tänään sujuakseen. Poika oli hiiiiiiiiidas!!!! Tosiaan kaksi kierrosta vedettiin tällä reseptillä.

 

Niin ja tänään Uljas sai ekan oman tumpun! Se on hieno, Gappayn kisa-hiha! Myyjä vähän katteli mua, ku ostan siltä aina junnu-ruokaa ja nyt ostin sit kisa-hihan. Kysyi, et minkäs ikäiselle kaverille tää tulee. Minä sit kerroin et poikahan on 7 kk. 'No meillä ois tässä näitä junnu-hihoja, eikö tää ois parempi ekaksi hihaksi?' Jooei. Uljashan ei pure mitään pehmeää tai pientä. Treenipallot on isoja ja kivikovia, tyyny treeneissä on iso ja kova, siis kisa-hiha. Uljas ku näki hihan niin pienen pojan silmistä meinas kipinät lentää! Se vaan tuijotti sitä et 'äiti-onhan-tuo-mun?sano-et-se-on-mun!!!!' Pakkohan se oli koettaa kuin käy hihan kans... Poika puri siihen ihan innolla ja kolisteli sisällä hiha suussa innoissaan menemään. Jussiki halus koittaa ja pani hihan käteen, jumantsuka mitä haukkua Uljas haukku ku se ois hihan tahtonu. No saihan se sen ja sen jälkeen se vietiin yksissä tuumin autoon ootteleen varsinaisia treenejä.