Tänään taas treenattiin oikeen olan takaa! Ensiksi tottista Petikossa. Uljaksella oli ekalla kierrokselle teemana sivulle siirtymiset. Paranee koko ajan! Pojalla alkaa olemaan siirtymisissä jo vauhtia eikä paikkakaan enää elä niin pahasti. Ainoo vaan et tuolla ponilla on tota kokoa vaikka muille asti, niin täytyy oikeesti harkita jos siitä tekiskin kiertävän. Nyt se hyppii melkosella kenguru-loikilla sivulle. Mut pääasia et intoa piisaa. Loppuun vielä seisomista.

 

Toisella kierroksella otettiin ens alkuun  ihan uutta asiaa, paikallaan käännöksiä! Otin nakilla et on helpompi ohjata eikä pentu oo niin kovassa vietissä et ei tajua mitä on tekemässä. Oikealle käännöksissä autoin toisella jalalla "potkasemalla" Uljasta pyllyyn et tajus liikkua. Se kun meinas eka vaan istua paikallaan. Lopulta ei tarttenu enää jalalla auttaa vaan poika tajus heti lähtä itekin liikkeelle kun minä käännyin. Nenä ei ollut aivan nakissa kiinni mut paikka ei silti pahasti elänyt. Jee! Loppuun vielä pallolla maahan menoja, nämäkin alkaa pikkuhiljaa nopeutuun.

 

Sit operaatio jälestys. Tein Uljakselle kaksi jälkeä. Tarkotus oli tehdä yksi pitkä, mut alusta oli vähä haastava niin päätin jättää jäljen lyhyeksi ja tehdä kaksi. Ekalla ei mitään kummempaa. Vähä se etenee turhan paljon, pitäis vissiin alkaa tekeen normaalilla askel-välillä jälkeä mut en uskalla alkaa muuttaan mitään ennenkö joku viksumpi kattoo.

Toinen jälki olikin helpompi. Siinä tuli paalulla joku sekoilu ja Uljas käänty mua vastaan. En tehnyt mitään vaikka mieli olisi tehnyt perskannikoista poika kääntää oikiaan osotteeseen. Käänty kuitenkin ite ja jäljesti loppujäljen rauhallisesti ja tarkasti. Nää kaks lyhyttä jälkee oli tosi hyvät! Vaikka samalla pellolla oltiin niin sain tehtyä eka hankalan ja toisen helpoksi. Hyvät treenit siis!