Meidän Britney osallistui eilen mielenkiinnosta 'onko koirastasi suojeluun'-testiin. Siis Herbshän oli aivan suvereeni siinä!  Sillä oli niiiiiiin kivaa! Ensinnäkin niin paljon ihmisiä oli tullut paikalle vain häntä varten, eikä vauhti-porsi tiennyt mihin suuntaan katsoa.

No mut bileet parani kun alettiin leikkiä hanskalla. Pian hanska vaihdettiin rättiin. Herttahan on ihan mielettömän saalisviettinen, mä en ole kuunaan nähnyt semmosta saalista koiralla! Jos voi sanoa, että koira saalistaa koko kropalla niin Hertta saalistaa. Sillä oli ihan mielettömän kivaa kun sai mennä rätin perässä. Saipa Mikke tehtyä Hertalle muutamat hypytkin ja yleisö nauro. Toinen oli niin tomerana! Oli muuten ainoa koira joka sai suoristuksestaan ablodit!

 

Ja sitten tuli tuomio... "Erittäin saalisviettinen koira, joka tuli nopeasti kiinni objektiin ja on todellakin halu purra koko suulla ja takahampailla. Ote on rauhallinen, se ei pumppaa eikä elä, mutta kun ei ole kuonoa eikä leuoissa sillä tavoin voimia niin alkaa valumaan rätistä. Toisen rotuisena koirasta olisi todellakin suojeluun!"