Niin se elämä heittelee, ostimme nimittäin Jussin kanssa viime sunnuntaina heräteostoksena kivitalon Helsingin Konalasta! Tai vielä emme ole pankkiin asti päässeet, mutta tarjous on hyväksytty ja pankkipäivä on sovittu. Uljaksestakin tulee Helsingin herra ja Hertasta stadin friidu! Meillä ei tosiaan ollut mitään aikomusta ostaa taloa tai ei edes etsitty mitään, saimme vain vihiä semmoisesta talosta johon piti/kannatti tarttua kynsin hampain kiinni. Eipä nuo asiat aina miettimällä parane. Nyt vain sormet ja varpaat ristiin että saamme nykyisen talomme pian myytyä ja pääsisimme tekemään remonttia tulevaan kotiin.

 

Tänä viikonloppuna olen käynyt kasvattajan jatkokurssin. Vielä tosin lopputehtävä odottaa tekemistä, mutta aika pitkällehän tuo nykyinen kotisivuilla oleva esittely vastaa lopputehtävää. Täytyy tosin monin osin täydentää ja kunhan saan sen tehtyä, tuon sen myös kotisivuille käyttöön. Erittäin mielenkiintoinen viikonloppu takana, jälleen tuli todella paljon uusia asioita mietittäväksi. On aina avartavaa kuulla omien alojensa asiantuntijoita ja vaikka paikalla oli sata kuulijaa, oli ilmapiiri sen verran välitön että kaikki halukkaat kyllä uskalsivat kysyä, kyseenalaistaa ja kertoa mielipiteitään. Todella hyvä viikonloppu siis takana!

 

Treenien osalta Uljas on saanut relata koko viikon. Vedimme tuossa muutaman kuukauden niin tehokkaasti, että tämä viikko on tehnyt ihan hyvää kummallekin! Tiistaina sitten taas tottistellaan ja purraan, vielä kun pellot löytäisi tästä läheltä!