Tänään taas treenailtiin. Uljas sai tehdä kolme kierrosta töitä.

 

Eka kierroksella oli liikkeestä istuminen teemana. Viikko sitten otettiin eka kerran, nyt viikko treenattu kotona ja tänään sit taas kentällä! Hyvin oli viikossa viesti menny perille! Kivasti poika jo maltto istua vaikka minä jatkoin matkaa! Vähähän se apuja aiheeseen tarttee, mut ei niin paljon ku voisi kuvitella. Mä luulen, et jäävät Uljas oppii suht helposti! Ehkä...

 

Toka kierroksella seuruuta. Teemana vietti ja käännökset. Paljon on vasemmalle kääntymisen kans hommia! Poika on notkee ku puupökkelö, niin ei oikeen muista hanuria ottaa mukaan ku kääntyilee... Täytyy ens kerralla ottaa raippa avittaan takajalkojen käyttöä. Mut seuraaminen kaikkinensa on kivalla mallilla! Oon hyvin tyytyväinen siihen!

 

Kolmannella kierroksella otettiin luoksetuloja eri matkoilta. Nyt käytin raippaa luoksetulossa, ja Uljaksella jäi se viiminen "pyllynheilautus" tekemättä. Nythän ollaan käytetty siinä apparia, mut se on jotenkin huono tilanne jos siinä on ihminen. Tuo piiska toimi paremmin.

 

Treenien jälkeen lähdettiin Hannan ja Tällin kans mettään lenkille. Hienosti tuli pojat juttuun, vaikkei ennen oo toisia nähneetkään. Uljas 1 v. ja Tälli 2 v., harvoilla tulis mieleen lyödä tuon ikäisiä vasikan kokoisia uroksia yhteen, et nyt lenkkeillään. Pojat kuitenkin nopeasti totes toisensa vaarattomiksi ja sit mentiin. Ihan joka paikkaan ei ollut polkuja syntynyt, joten lopputulema oli että vyötäröä myöten kahlattiin hangessa ja täytyy kyllä myöntää et paukut loppu niin ohjaajista kuin pojistakin! Ihan reporankana Uljas makaa kotona. Hyvä vaan, ens viikonloppuna uudestaan!