Ihan alkuun alleviivaus et ei todellakaan tehty VOI-jälkeä, vaan voivoi-jälki...

 

Mut alotetaan alusta,eli tottiksilla. Pullerolla oli tänään virtaa ihan toisella tapaa. Ainoo vaan et kentällä oli sata muutakin niin en kauheesti viittiny riekkuu ja revitellä ettei jollakin oo pian yllärinä iso-pieni rottweiler-mies siellä soppaa hämmentämässä. Tehtiin sivulle siirtymisiä jotka oli tänään erittäin vauhdikkaita. Yks seurailu-pätkä ja pidin palloa niin alhaalla ku suinkin voin ja sain muutaman askeleen onnistunutta seuraamista aikaseksi. On siinä vaan työmaata, huh heijaa! Sit maahanmenoja jotka oli tänään suorastaan nopeita eiliseen nähden.

 

Yhden tottis-kierroksen jälkeen suunnattiin pellolle. Alusta oli ihan paskassa kunnossa ja päätin kylvää jäljen täyteen evästä pienen onnistumisen toivossa. Autosta otin jälki-hommiin vähä turhan vauhdikkaan Pulleron ja reisillehän se jälki meni yhtä onnistunutta pätkää lukuun ottamatta. Pojalla oli kiire jäljelle, rynni ekat metrit ihan huolella, napsi sieltä täältä nameja, aivasteli, sit jäljesti tarkasti ja hyvin ja sit tuliki kiire loppupalkalla... Onneksi Kivis oli paikalla todistamassa tätä ja taas saatiin läjäpäin ideoita ja ohjeita mitä lähdetään tekemään. Olinkin ite jo myös miettinyt samoja asioita valmiiksi, joten onneksi Jaana oli antamassa ideoille tukea ja onneksi näki just tän jäljen eikä sitä hyvää suoritusta. Jaana myös ehdotti satunnaisia kolmen askeleen tyhjiäkin matkan varrelle ku Uljas kumminkin osaa homman. Sitä en ollut vielä ite ajatellut, mut kokeillaan.  Sit ku katoin Pojun ja Läpän jäljet niin päätin niistäkin apinoida muutaman jutun Uulaksenkin jälkiin.

Tässä listattu muutokset;

-pidempiä jälkiä jotta ehtii saada jäljestysrauhan ja -rytmin

-parempia alustoja jos mahdollista

-ennen paalua jo muutama nami ettei paalulle rynnitä miten sattuu

-rauhottelu ennen jälkeä jotta skarppaa

-jälki-päivinä aamupalan puolitus ja ilta-pala jäljeltä

-ei loppupalkkaa -----> ei kiire rynniä maaliin

-loppuun esine ja kun sen hoksaa, kehut ja nami taskusta

 

Onneksi meillä on  viikonloppuna jälkileiri, saa nähä mitä siellä kouluttaja näistä asioista tuumii. Toivottavasti osaa hommansa ja antaa myös toista näkökulmaa tähän!