Kyllä nyt poikaa viedään puruissa! Lauantaina maalimies-leiri, tänään omat purut ja jatkossa aletaan käymään myös torstaisin puruissa. Enää ei näe hakuilla niin haut siirty viikonloppuihin. Herkempihän olis voinu vetää yhden ylimääräisen vapaa-päivän viikkoon, mut me otetaan siitä purupäivä... Nuorna vitsa väännetähän!!

 

Mut joo, tänään omat purut siis. Ei ollut mikään tottis-kärpänen nyt, joten vedin aika nopeella sykkeellä tottikset. Tosin lauantaina oltiinkin aavistus turhan pitkään kentällä, niin ehkä se olikin ihan hyvä. Pari sivulle siirtymää, luoksetuloja ja pari lyhyttä seuruu-pätkää. Sit pallojen heittelyä et poika vähä lämpeni. Onneksi otin sille autoon takin, niin ei tarttenu kylmässä autossa paleltua taukojen välissä odotellessa.

 

Sit purut. Päätettiin Keijon kans vetää nopeemmalla sykkeellä nyt lauantain fiilisten jälkeen ja päätettiin myös vetää Uljaksen purut kahteen kiekkaan. Eka kierros menikin vauhdikkaasti, jopa niin vauhdikkaasti et ei meinannut Uljas pysyä perässä!  Ai miten niin on-off-ihminen?? Tosiaan alotettiin tyynyllä ja jotenkin tuntu huonolta otteet taas siihen, niin vaihdettiin lennossa hihaan. Puri taas hihaan paremmin. Jätettiin tarkotuksella rauha-vaiheet lyhyiksi ja se näkyi siinä et poika alko vähä hosumaan otteiden kanssa. Hirveellä draivilla oli menossa puremaan, mutta sitten unohtu oikeeseen hetkeen napata kiinni. Se on kyllä hassu tuo lapsi koira. Jos on liikaa vauhtia, ei suu pysy mukana. Sit ku mennään vähän hitaammalla niin muistaa hypätä suu auki ja vielä tarttuakin.

 

Toiselle kierrokselle sit laskettiin tahtia ja annettiin Uljakselle kunnon rauha-vaiheet. Se näkyi nyt parempana työskentelynä. Edelleen Uljas oli vauhdilla mukana, mut kuitenkin kun tempo oli rauhallisempi niin se pysyi huomattavasti paremmin kyydissä. Tällä toisella kierroksella olikin vaihtoehtona vaan hiha mitä purra.

 

Lauantaihin nähden haukkui kummallakin kierroksella ihan hyvin, mut kuitenkin nyt siitä se paras terä puuttui. Selkeesti pienen pojan piti vähä varmistaa et onhan tää se tuttu ja turvallinen juttu. Eiköhän tästä vielä hyvä saada leivottua kun aletaan pariin otteeseen viikko Lohjalla ravaamaan.