Tänään oltiin Turussa näytelmissä. Miljoonat kiitokset roudari-Nealle, että mukaan jaksoi lähteä!

 

Tuomarina oli serbialainen nainen. Todella mukava ja puhui hyvää englantia! Rottiksia oli ilmoitettu 77, ja mistä olin itse tosi iloinen niin tuomari tuli arvostelun päätteeksi juttelemaan vaikka varmasti monta koiraa odotti arvosteluaan. Tuomari ensin kertoi suullisesti mitä oli Uljaksesta mieltä, kehui eritoten pojan päätä, etukroppaa, ilmettä ja erityiskiitosta sai pojan luonne. Lisäksi sanoi, että Uljaksella ei ole tämän päivän rottweilereiden perus-puutteita, eli silmät on tummat ja suussa on hyvä pigmentti. Hän sanoi myös että jos Uljaksen takapää olisi ollut parempi, hän olisi ehdottomasti halunnut sijoittaa Uljaksen tässä luokassa. Hän kysyi että onko Uljasta tutkittu takaa terveeksi kun oli niin puutteellinen takapää. Sanoin, että on kuvattu kolme kuukautta sitten ja että luusto on terve. Sitten hän kehotti tekemään paljon aerobista treeniä, taakanvetoa ja uimaan jotta takapää vahvistuisi. Sanoi, että ikä varmasti korjaa asiaa ja sitten poika kyllä tulee menestymään kehissäkin.

 

Ai miten tuli koiranomistaja iloiseksi tämmöisestä keskustelusta tuomarin kanssa! Hei, vähänkö kiva. Harvoin varmaan koiranomistaja on pätkään sinistä nauhaa näin tyytyväinen.

 

Sit muutenkin Uljas edusti. Joku pariskunta tuli kyseleen Uljaksen kasvattajaa, ikää, tietoja jne kun oli niin kaunis ja hyväluontoinen heidän mielestä. Annoin Niskan Hannan yhteystiedot sitten pariskunnalla jotta voivat tiedustella mahdollisia pentu-haaveita sieltä. Elä ihmettele jos puhelin soi... Muuten Uljas sai lapsi-faneja. Ai oliko vähä kiva odottaa omaa vuoroa, ku pieniä käsiä oli sieraimissa ja joka paikassa siinä odotellessa.