No niin, nyt on takana tälle vuotta jo pari näyttelyä. Ihmetystä on herättänyt useammassa tahossa Uljaksen koko, se on nyt pariin arvosteluun saanu maininnan pieni tai keskikokoinen! Whaat?! Ikäisekseen tuo kyllä minusta on ihan kookas, mutta on totta kai pienempi verraten 18 kk vanhoihin kilpakumppaneihin joilla on jo massaakin vähä toisella tapaa kropassa. No, aika korjaa tämän asian!

 

Tänään oltiinkin Lahdessa, jossa oli tarkka täti Hannele Jotakin. Hampaita syynäsi tarkasti ja ihmetteli Uljaksen yhtä etuhammasta, joka näyttää siltä niinkö se ois yrittänyt jakautua kahtia. Sitten vielä Jussi juoksutti pojan liukkaalla lattialla, arvosteluun tulikin lukemaan että liikkuu erittäin hontelosti edestä ja takaa. Kai se nyt liikkuu kun isäntä ite painelee tukevalla matolla ja koira luistelee liukkaalla lattialla. Noo, tää on tällästä! Mut hyvin meni poika Jussinkin esittämänä. Mukava on tuon pojan kans mennä ja kulkea kun voi luottaa siihen että se käyttäytyy.

 

Muuten treeni-rintamalla on ollut hiljasta. Taas nakkasi semmoset pakkaset, et ei hirveesti oo voinut ajatellakaan ulko-ilma treenejä. Kyllä me taas kohta... Mulla tekis jo mieli treenaamaan, mutta ihan niin paljoa ei että menisin -20 asteen pakkasiin pihalle seisomaan!