Eilen haettiin vihdoin ja viimein tyttö kotiin! On sitä ootettukin!

 

Kotimatkalla Herttaa itketti, jos vauhti laski alle 60 km/h. Äitin tyttö, tykkää vauhdista... Ihan ekana meidänhän piti lähteä hakemaan pienempiä vaatteita ja pantaa. Kaikki, mitä olin hommannut oli liian isoja. Kotiin kun päästiin, pääsi Hertta ekana kylpyyn käsienpesualtaaseen. Häkkiin oli autossa pitänyt pissata ja kakata ja kurveissa pentuhan oli kierinyt siinä itsessään.

 

Hertta sai ekana tutkia uutta kotia itsekseen. Aluksi jännitti kauheasti ja pentu vaan tärisi. Kun pahimmat tärinät loppu, annettiin poikien tulla katsomaan tyttöä. Etenkin Uljas ansaitsi kymmenen pistettä ja papukaija merkin suhtautumisesta lapseen. Olin varautunut siihen et ainakaan viikkoon Herttaa ja Uljasta ei voi samassa tilassa pitää yhdessä, olin varma et Uljas käy niin kierroksilla pennusta että se vaan sekoilee ja meinaa tallata lapsen. Kaikkea muuta, se nuuskutteli tyttöä hyvän tovin erittäin sievästi ja sitten Uljas alkoi leikkimään Hertan uusilla leluilla. Välillä Uljas kanto leluja Hertalle, et ala nyt leikkimään. Hertta kun ei tehnyt mitään, niin Uljas töni vähä leluja ja sen jälkeen Herttaa.

 

Nopeasti Herttakin sitten totes et pojat on kivoja ja ihan sai koko kööri sitten vapaana olkkarissa illan olla. Mahtavaa!

 

Yöllä Hertta eksyi omasta sängystä kylppäriin ja alkoi sitten itkemään ja Uljas itki oven toisella puolella. Jussi kävi pennun nostamassa takaisin sänkyyn ja loppuyö nukuttiinkin sitten aivan rauhassa. Aamu ollaan nyt käyty ulkona pissalla ja kakalla, ainoastaa kerran on sisälle ehtinyt pissaamaan kun Uljas yrittää kovasti Herttaa pissattaa.

 

Pentu on tänään jo reippaammin tutkinut uutta kotia ja Uljas on koko ajan varjona niskassa huolehtimassa mihin sisko menee. Hyvin siis on meillä lähtenyt yhteiselo sujumaan Hertan kans! Menkää humpuukin kattomaan kuvia tytöstä!