Onneksi ei sentään PA-päivä... 

 

Mut asiaan. Treenattiin järjestyksessä BA. Uljaksella oli ekalla kierroksella viettihyrrää, jossa mukana istuminen, maahanmeno ja seisominen. Alkaa tuo maahanmenokin pikkuhiljaa sujumaan, niin uskalsin ensimmäisen kerran sen mukaan kentälle ottaa. Täytyy kyllä sanoa, et erityisen ylpeä olen tuosta liikkeestä seisomisessa! Voi tauti miten se oli Ruun kans vaikeaa kun sitä BH:n jälkeen alettiin opetteleen! Päätin sillon, et seuraava saa alottaa jäävien opettelun siitä, pylly ku tippuu niin herkästi maahan muutenkin. Otettiin myös muutama perusasento viettihyrrän väliin.

 

Toisella kierroksella samaa hyrrää. Maahanmenot oli selkeästi nopeampia kuin eka kierroksella. Otettiin taas muutama perusasento myös mukaan. Lisäksi aloin opettaan luoksetuloa. Mehän opetellaan melkeen kaikki liikkeet väärinpäin, niin tämäkin. Opetan ensin Uljakselle halutun lopputuloksen ja vasta sitten otetaan mukaan varsinainen liike. Ihan hyvin poika istui edessä, vaikka varmaan vähän painostava paikka tämän kokoisen akan eteen tulla ja vielä tuijottaa silmiin. Alla pari kuvaa tältä päivältä. Huonosti toimii tämä kuvien siirto tänne tänään, niin katselkaa Facebookista lisää jos kiinnostaa.

 

Tottisten jälkeen vielä pellolle. Tein Uljakselle lyhyen jäljen vähä pidemmällä askel-välillä ja kuorrutin varalta askeleet kunnolla Natural Menulla. Jäljesti muuten sika-hyvin! Selkeesti parempaa hommaa kun ei ollut niitä tipuaskelia! Askelten välissä oli ehkä noin kymmenen senttiä, mut Uljas silti tarkisti järkiään kaikki askeleet eikä tainnut mennä kuin parin askeleen yli. Hienoa! Remmi löysällä poika jäljesti menemään, ai että olin iloinen! Hienua Ullero!

 

 

 

 

 

Perusasennon opettelua. Kun tämä sujuu, aletaan ottaan askelia.

Ja luoksetulo-treeniä.