Tänään on ollut varsin työntäyteinen päivä. Uljas oli ensin mun mukana töissä ja sitten paineltiin putket punasina illaksi Uljaksen töihin puruihin. Nyt onkin sitten päivän eka helppo hetki ja meinaa älli loppua ku niin väsyttää! Huh!

 

Ekana oli taas tottista. Me ei tottisteltu vaan Keijon avutuksella otettiin piilonkiertoa pallolla. Hyvin pääsi pentupentu kärryille. Näytti jopa kerran, et se ois hiffannu mitä siinä haetaan... Hyvä siitä vielä tulee!

 

Puruissa Uljasta taas vähän koeteltiin. Keijo oli passiviisempi ja katsottiin mitä Uljas reagoi. Aluksi vähän kummasteli mut alko sit kyllä haukkuun vähän varovan kuulosesti, et herää äijä henkiin. Samalla tuli otettua ekan kerran vähä hallintaakin mukaan touhuun. Näytti ihan siltä, et Uljas olis valmis siirtymään seuraavalla tasolle tässä asiassa. Sai myöskin vähä enemmän kuormaa hihassa ja hyvin alko vastustaan kun puhuteltiin enemmän. Sai muuten purtua tumppuunkin reiän! Pikku-mies...

 

Niin ja soitin tänään lekuriin noista Uljaksen ontumisista. Mennään ortopedille ensi viikon keskiviikkona näyttään poikaa löytäiskö se jotain syytä niille. Toivottavasti tulee tyhjä reissu!