Nyt on mamin pieni viettänyt ihka-ensimmäiset syntymäpäivät perjantaina! On se jo iso... Onnea myös Hilpalle ja Onnille!

 

Perjantaina juhlittiin ja lauantaina olikin sitten paluu arkeen. Mentiin nimittäin treenaamaan piiiiiitkästä aikaa! UAO on vuokrannut lämpimän hallin talvi-kaudeksi ja ekaa kertiin oltiin hallia testaamassa. Poika ei ollut moksiskaan vieraasta hallista, pallon ku näki niin kaikki muut unohtu.

 

Ekalla kierroksella tehtiin sivulle siirtymiä ja seuruuta. Pojalla oli virtaa ku pienessä kylässä ja kotona tehty työ seuruun kans on tuottanut tulosta. Poika oli parempi ku hyvä!

 

Toisella kierroksella seisomista ja luoksetuloja ja paikallaolo. Seisominen oli tänään hankalaa mikä ihmetytti. Sitä ollaan treenattu meinaan paaaaljon näyttelyiden takia! No, aina ei voi onnistua. Paikallaoloa ollaan myös paljon treenattu kotona. Uljas jaksaa olla ilman mitään ongelmia kymmenenkin minuuttia maassa jopa toisessakin huoneessa, mutta tämmöstä maraton-makuuta en hallissa ottanut. Hienosti oli paikalla ja jatkoi samalla sykkeellä hommia vaikka olikin ensin maassa makaillut.

Hallissa oli myös agility-esteet ja enhän minä voinut olla ottamatta putkea pojalle... Eihän Uljas mitään agi-esteitä ole koskaan nähnyt, joten aluksi ei meinannut millään hiffata et hänen on oikeasti kumarruttava ja mentävä putkeen. Ekan kerran ku meni, sen jälkeen ei ollut mitään ongelmia enää!

 

Mut olipa kivaa, nyt täytyy ryhdistäytyä taas treenaamisen suhteen!