Ketä meit siel sit oli? Vaderin Darth, Batman....

Koska Uljas on niin komea, komeampi kuin muiden lapset, ilmoitin sen tänään näyttelyyn. Ja koska olen suuruudenhullu, vähä suuruudenhullumpi ku muut, ilmoitin pojan heti kahteen näyttelyyn! Uljas osallistuu kypsässä kymmenen kuukauden iässä Helsingin messukeskuksen joulukuun näytelmiin, Helsinki Voittajaan ja Helsinki Winneriin juniori-luokassa.

 

Ihan aikuisten oikeasti, en usko että sieltä mitään menestystä tulee. Kyllä mä veikkaan et ne junnu-luokan urokset, jotka alkaa olemaan lähellä sitä sallitun 18 kk:n ikää,  tulee sen jutun pesemään molempina päivinä. Me mennäänkin lähinnä kokemuksen vuoksi ja harjottelemaan semmosessa ihmis- ja koirapaljoudessa olemista. Oon tyytyväinen, jos saadaan asialliset arvostelut ja jos Uljas osaa käyttäytyä tuommoisessa tilanteessa rauhallisesti. Sit koen, et saatiin noilta päiviltä rahat takaisin.

 

Et tämmöstä tähän hätään! Ollaan muuten otettu pieni tehokuuri maahanmenon kans, oppi tuntuu valuvan ku hanhen selästä alas. Kaveri vaan tarjoaa istumista ja seisomista. Ihme tyyppi...