Moi!

 

Viime  kirjoituksesta alkaa olla tovi aikaa, joten päivitellään  lyhyesti kuulumisia.

 

Kennelnimen Jonninjoutava sain tammikuussa 2012. Kasvattajan peruskurssinhan läpäisin huhtikuussa 2011, että aika pitkä aika meni ennen kuin Belgia nimen myönsi. Tosin ensimmäinen vaihtoehto oli nimi Joku, mutta se oli liian samankaltainen kuin joku ranskalainen kenneli. Noo, nyt mennään sitten Jonninjoutavalla, ei huono sekään. Ihan heti ei meille tosin pentuja ole tulossa. Minulle ei riitä se, että narttu on kaksi vuotta vanha, vaan pitäähän sillä jotain näyttöä luonteestaan olla. Hyvä narttupentu on hakusessa, kerrottakoon se!

 

Uljaksen kuulumisia sen verran että poikahan on nyt täyttänyt kaksi vuotta helmikuussa ja pieniä aikuistumisen merkkejä on alkanut näkymään treeneissä. Sieltä alkaa aggressio hieman nostamaan päätä. Kovin sievästihän Uljasta on treenattu, eikä sitä olla painettu missään välissä. Välillä on sievästi kysytty löytyykö sieltä puolelta vielä tavaraa ja nyt Uljas pystyy jo sieltäkin vastaamaan. Tällöin purut on ollut ihan helvetin hyviä. Ei mitään elämistä vaan todella kovasti kiinni ja siinä pysyy. Tuon pojan kanssa on kyllä niin nasta treenailla! Tänä vuonna on tähtäimessä BH ja jälki pitää nyt saada kuntoon. Jostakin täytyy löytää pelto.

 

Muita kuulumisia meidän perheeseen on uusi koti-projekti. Tarkoitus olisi tänä kesänä tehdä tämä koti loppuun ja laittaa myyntiin. Sen jälkeen joko rakentaa tai peruskorjata sopiva kohde lähempää Helsinkiä. Kolme ja puoli vuotta Ruoholahdessa töissä käyneenä voin kertoa että tämä työmatka alkaa jo käymään hermon päälle. Näkyvissä ei ainakaan toistaiseksi ole uutta työtä, joten mennään me lähemmäksi töitä!  Uusi koti on Helsinki-Espoo-Vantaa-akselilla, mieluiten Helsingissä.

 

Palataan taas!