Heipparallaa!

 

Eihän tässä tohinassa jouda enää kirjottelemaankaan... Ollaan vedetty ristiin rastiin Uuttamaata ja välillä poikettukin sieltä ku ollaan treenattu enemmän kuin laki sallii. Ohjelmistossa on ollut vahva A-kuuri, mutta myös B on saanut tilaa. Nyt takana on uuden maalimiehen kanssa parit treenit eli yhteensä neljät purut myös C-osaa. Näiden lisäksi ollaan maattu myös haku-mettässä.

 

Mitä tässä voi sanoa? Minulla on kiva koira joka jaksaa ja jonka kans on ilo mennä! Ollaan onneksi edistyttykin joka saralla, että ihan ei ole hukkaan mennyt tunnit!

 

Jäljellä ollaan otettu yksityis-opetusta Kimingin Aulilta ja käytiin myös FWRC:n järkkäämällä jälkipäivälläkin jäljestämässä. Nyt on ohjelmistossa tyhjät ja esine-ilmaisut. Huomenna taas pellolle aamusta ja aion tehdä oikeen ilmaisu-jäljen. Saa nähä kuin käy!

 

Tottiksessa on alettu ottaan koiraa vähä enemmän hanskaan ja keskitytty takapuolen käyttöön. Vähä on vire laskenut mut se on selvää ku ei enää autakaan niin vaan höntsäillä.

 

Haussa ollaan myös edistytty. Ollaan tehty paljon ilmasuja ja viimeeksi kokeiltiin kepillä jäätä, haamu ja Uljas haukkumaan. No problemos!

 

Tänään oltiin vaihteeksi ennen tottiksia ja puruja näyttelyssä. Tosi typerää mennä kesken kuuminta treeni-sesonkia laihan pojan kans sinne mutta näistä oppii! Tuomarin eka kommentti olikin että 'miksi ihmeessä tämä on näin laiha?' Vastasin, että se on harrastus-koira ja tässä vaiheessa kautta se on tämän painoinen. No seuraavaksi ihmeteltiin pojan kokoa. Sitä piti ihan mittatikulla varmistaa kun se minun vieressä näyttää niin pieneltä. Mittatikkua sitten ihmeteltiin kun se näytti 64 senttiä. Sitä tarkisteltiin aika monta kertaa... Mut EH saatiin ihan kivoin arvosteluin, käykää lukemassa!

 

Enempää en jaksa nyt raapustella, kivakiittiheijasoitellaan!