Jee! Tänään alko treenit.

 

Ekalla kierroksella tottisteltiin. Tein Uljakselle seuruuta, liikkeestä istumista ja muutaman luoksetulon. Poika kuulemma oli kivalla mallilla, kunhan kenttä vaan sulaa niin korkeampaan viettiin tekeen töitä. Saadaan kuulemma vielä mallikas tottis rakennettua kun tässä iässä tällä mallilla ollaan. Olipa kiva kuulla!

 

Mut sit purut... Olispa ollu autolla kamera! Kun aloin remeleitä kaiveleen, Uljas pani pään kallelleen ja nosti korvat hörölle, et 'tarkottaako tää nyt ihan sitä mitä mä luulen...?' Tyyppi oli ihan innoissaan jo pelkästään reeni-kamoista. Tehtiin ekalla kierroksella saalis-treeni tyynyyn. Hyvin oli homma muistissa! Saatiin palautetta, että hieman korjaili otetta ekoissa puruissa ja näkee että pojassa on dominanssia kun yrittää sitoa. Jatkossa pyritään dominanssi kohdistaan puruun ja koitetaan saada tassujen käyttö pois. Mut edelleen kivalla mallilla oleva kiva poika.

 

Toisella kierroksella tehtiin hyppyjä. Meni paljon paremmin entä viime syksynä. Selvästi on kasvaessaan oppinut hallitsemaan kroppaakin paremmin. Tällä toisella kierroksella käytettiin Jussin paksumpaa tyynyä ja paremmin puri siihen, kun sai enemmän tavaraa hampaiden väliin. Tuo oma tyyny on vähä turhan slimmi Uljaksen kokoiselle pojalle. Kaiken kaikkiaan kivat ekat treenit ja mukava, että maalimies edelleen koirasta tykkäsi. Tästä on kiva jatkaa!