Nyt on toinen näyttely-päivä ohi! Ei voi muuta kuin kehua poikaa, on se niin cool! Meän maalais-poika ei turhia härdellissä ressaa!

 

Tänään mentiin sitten pojan kans kaksin kehään. Kun kaikki junnu-urokset oli kehässä, oli kehän laidalta handlaus sen mukaista et ei tarttenu muuta ku pitää pojasta kiinni niin toinen pää ylhäällä tikitti. Sitten ku mentiin kaksin arvosteltavaksi, tuomari vingutti vinku-lelua niin eipä tarttenu paljon kehän ulkopuolista handlausta sen jälkeen. Poika esiinty vaan tuomarille, eikä meinannu millään huomata Katjaa ja Jussia kehän laidalta. Tämä ranskalais-setä tutki hampaat ja pigmentin tosi tarkkaan ja hyvin anto Uljas vieraan miehen suun tutkia. Nou hätä! Juoksut meinas mennä reisille, Uljas ku ois halunnut mun kans pitää kivaa ja alkaa leikkiin.

 

Tuomari sanoikin arvostelun päätteeksi että Uljas olisi ehdottomasti saanut ERIn, jos olisi ollut hieman vanhempi. Nyt oli niin pentumainen vielä et jäi kilpakumppaneiden jalkoihin. Lisäksi sano et liikkeitä ei oikeen päässyt arvosteleen ku poika ravas kunnolla niin lyhyitä pätkiä. Mut lukekaa hyvä arvostelu sivuilta ja humpuukkiin tulee kuvia!