Tänään lähdettiin Sannan kans vähä treenaamaan. Allekirjoittanut on edelleen puoli-kuntoinen, mutta pieni mies alkaa jo selkeesti kaipaamaan aktiviteettejä, joten ei auttanut.

Uljaksen pari ekaa kierrosta tehtiin pelkkää viettiä ruokaan. Se ei ollut saanut aamupalaa, joten luulis pojalla olevan nälkä. Halusin tämän siksi, että pääsisin paremmin rakentamaan ruualla Uljaksen teknistä osaamista esim. seuraamiseen eikä kaikki aika menisi vaan riekkumiseen. Ruualla olis niin helppo moniakin asioita opettaa, mut ku poika ei niistä tunnu niin syttävän. Tehtiin silleen siis pari kierrosta et Uljaksella oli valjaat ja Sanna jarruna, minä juoksin nakin kans sen edellä ja pyrin houkuttelemaan sitä syömään. Välillä ku Uljas veti ja tavoitteli hyvin nakkia, se sai siitä palan ja taas leikki jatku. Tämmöstä siis ens alkuun. Miettikää, minä opettamassa koiraa syömään...

 

Kolmannella kierroksella sitten pallojen kans. Ai ku ne onkin kivoja. Sivulle siirtymiä, liikkeestä seuraamista ja muutama maahanmeno. Sit loppu henki ja kunto allekirjoittaneelta.

 

Tottisten jälkeen käytiin Kirpulle ajamassa jälki ja lähdettiin vielä tekeen esineruutu-treenitkin. Uljashan ei oo aikasemmin esineruutua nähnytkään. Minä pidin poikaa etsintä-linjalla ja Sanna hetsas esineillä ruudussa. Poika perään ja toihan se ne romut sieltä ku noutaminen on joten kuten hallinnassa. Tää oli Uljaksesta tosi kivaa. Alko vaan jossain vaiheessa tiputteleen niitä makupalojen toivossa liian aikaisin, ja sillon aina esineet hävis uudelleen mettään. Ne tulee käteen saakka jo pennulta, muuten ei tipu karkkeja! Mut joo, täytyy alkaa aina sillon tällön ruutuja tallaan ja tekeen. Uljas ainakin näytti tykkäävän!

 

Sit treenien jälkeen lähdettiin vielä lenkille koko porukka. Aluksi Uljas vähä katteli Kiran ja Orryn menoa, mut pian pääsi porukkaan mukaan. Raukka-riepu oli niin hassun näköinen ku kaveri on kummiski kaikista kolmesta isoin ja silti piti aluksi vähä katella nuorempana sivusta et mitä tässä tapahtuukaan...

 

Mut ensimmäistä kertaa tälle viikkoa, täällä nukkuu väsynyt rottweiler-poika! Jee!