Tänään oli Lohja-päivä. Paikalla oli koko trio (Uljas, Hilma ja Onni) ja Keijo halusi nähdä kaikkien tottiksen. Uljas oli ekana vaikkeipa sen tottiksessa nyt mitään näytettävää vielä olekaan. Tyyppi on saanut hieman liian rennosti ottaa tällä saralla kiitos jalan murtumisen ja helteiden. Meidän osuus oli istumista ja perusasentoa. Auton mittari näytti 29 astetta ja se kyllä näkyi pojasta. Minusta se oli ihan semmonen lahna. Täytyykin alkaa ottaan tottista enemmän koti-kentällä, sinne kun viittii ajella vielä vaikka yhdeksänkin pintaan illalla.

 

Puruissa ensin muistinvirkistykseksi leikittiin rätillä. Tässäkin näytti kuumuus vähän poikaa vaivaavan, ei saalistanut oikein täydellä teholla eikä oikeen purrutkaan kunnolla. Mutta haukkui kumminkin! Kokeiltiin sitten vaihtaa rätti purutyynyyn, ja mitä tekee Uljas? Puree sata kertaa paremmin ja torppaa kunnolla tyynyyn koko suulla kiinni! Siis todella paljon parempi! Rauha-vaiheetkin oli paljon paremmat ja poika jopa kantoi tyynyn autolle ja siinä oven edessä sitä tyynyä piti vielä tovi tiukasti purra ennenkö sen raski maahan laskea. Ihana poika, mamin pieni! Mietittiinkin, josko unohdettais rätti ainakin nyt toistaiseksi ja mentäis vaan sillä tyynyllä. Palataan taakse päin jos alkaa siltä tuntumaan.

 

Lopuksi vielä kyselin vinkkejä eiliseen hasardi-jälkeen ja siitä virisi keskustelu, et meidän poikahan ei osaa mennä maahan. Minähän oon keskittynyt vaan treenaamaan istumista ja liikkeestä seisomista. (Ai miten niin Uljas ei ole vielä ihan valmis haun avoimeen luokkaan?? ) Niin ja onhan tuo pikkuinen kipsi-aika verottanut aikaa tämän opettelulta... Seliseli... Keijo ei meinannut asiaa uskoa, joten Uljas sai vielä yhden lyhyen tottiskierroksen Keijon ohjaamana ja teemalla maahanmeno. Ei muutako opettelemaan tätäkin liikettä!