Heipsan!

Meillä on tarkoitus mennä ensi sunnuntaina kummankin rekun kanssa luonnetestiin! Etenkin Britneyn suoritusta odotan vallan kovasti, se tyttö kun voi tehdä siellä IHAN mitä vain. Olen jo varmistanut töistä itselleni videokameran lainaan, joten jossakin vaiheessa tekin näette kuinka testit kummankin osalta kulki.

Kevät etenee ja eilen olimme Uljaksen kanssa kevään ensimmäisissä purutreeneissä. Vetäsin poitsulle valjaat päälle ja herramunjee, rintaremmiä piti vetää kymmenen senttiä isommalle kun ei meinannut mahan ympäri remeli yltää! Ai miten niin noita iloisia kiloja on kertynyt vähän liikaa...?? Nyt meni samantien ruokasäkin suu soukemmalle ja ohjelmistoon tuli hikijumppaa kummallekin, ohjaajalle ja koiralle!

Ai niin, meidän maalimies-kuvioista aioin kirjoitella viimeeksi. Jatkamme treenejä yhteistuumin Kakon Hessun ja Hakasen Akin kanssa ja toistaiseksi päävastuu treeneistä on Hessulla ainakin siihen saakka kunnes Aki toipuu tulevasta polvileikkauksesta. Hessu on jo meille molemmille tuttu melkeen kahdelta vuodelta, joten olen onnellinen tästä treenijärjestelystä. Koira saa laadukkaita treenejä kahdelta erilaiselta maalimieheltä. Hyvä homma! :)

t. Hanna