Nyt on kyllä koirailtu ihan koko rahan edestä tänä viikonloppuna!

 

Lauantaina paineltiin Punkeron kans Lohjalle lenkille Hilman, Lempin ja Nean kans. On se vaan tuo Hilppa Uljaksen bestis. Lapset juoksi ja paineli menemään sitä vauhtia, että illalla meillä oli kotona kolmijalkainen pikku-poika. Vähän varvas venähti riehuessa, kaveri ei suostunut käyttämään koko tassua ollenkaan lauantaina.

 

Sunnuntai-aamuna totesin että linkuttaa edelleen, mutta koska sen kummempia kipuja ei ollut ja kuitenkin juoksenteli jo menemään niin lähdettiin aamun haku-treeneihin. Uljaksen treenit haun osalta keskittyy nyt hyvin  pitkälle ilmaisuihin. Uljaksella oli neljä ukkoa haukuttavana. Jereä haukku Hannaa paremmin ja nyt oli palkkana Uljaksen pallot. Kyl se vaan siltä näyttää et tuonne haku-mettäänkin nuo pallot on vaihdettava.

 

Heikommathan olis tässä vaiheessa voineet todeta, et koira-harrastaminen on tässä tältä päivältä ja painuneet kotiin... Meillä odotti jäljestelyt Lohjalla ja ei muuta ku Hiacen keula sinne. Uljashan ei ole aikoihin jäljestellyt joten tekeminenkin oli sen mukaista. Tein semmosen serpentiini-jäljen ja ekan kaarroksen poika hutiloi ohi. Vasemman puolen kurvit meni molemmat huonosti, vieressä oli Hilpan jälki josta ilmeisesti tuuli toi paremman tuoksuset hajut ja poika sekoili ihan kunnolla näissä vasemman puoleisissa kurveissa. Molemmat veti ohi ja pyöri ja pyöri ennenkö jälki löyty. Oikean puoleisissa kurveissa ei ollut mitään hankalaa vaan ne meni todella hyvin. Onneksi viimeiseksi jäänyt kurvi oli juuri tonne oikeelle. Vielä täytyy keretä parit jäljet tekeen ennen talvi-taukoo, minen tämmöseen jälkeen halua hommaa jättää.