Hullua hommaa sanon minä! Oon päivän suhannut autolla stadissa ja auton molemmat ulkoilma-mittarit on koko päivän keikkunut 36-37 asteen väliä. Osaa tämä Suomen luonto yllättää... Mettään kun päästiin, oli lämpötila 36-astetta. Jätin Uljaksen autoon ja auto käyntiin, poika sai nauttia 16 asteen sisälämpötilasta varttitunnin ennen hommiin pääsyä. Teki muuten pikkusen hyvää kaverille, toinen silmät kiinni nukku autossa.

 

Uljakselle oli samanlainen tuuli-treeni kuin edellisissäkin haku-treeneissä. Nyt ei ollut niin tuulinen sää ja kuumuuskin vaikeutti, mut selvästi poika oli kartalla mitä siellä pitikään tehdä. Hienoa! Ekaa haettiin vähä kauemmin, Heidi kun oli kaivautunut maapiiloon ja tällä ekalla ei oikein tuullut senkään vertaa. Sitten kun poika sai hajun, niin paikallistaminen kesti hetken. Kaveri ei ensin meinannut uskoa, et ihminen voi oikeasti olla maan alla! Kaks seuraavaa olikin sujuvampia.

 

Kotia treeneistä lähdettiin 20.30 ja edelleen molemmat auton mittarit ilmotti lämpötilaksi 33 astetta! Ihan ku ois ulkomailla!